„Доме слатки доме“, Ентони Комарницки, Франција, 2021, 16’

„Доме слатки доме“, Ентони Комарницки, Франција, 2021, 16’

Дали некој навистина може да има авантура, а да не замине на дол пат? Пред да започне пандемијата со ковид-19, авторот поминува 3 недели во локалните „игралишта“: лета со параглајдер, вози велосипед, кајакари – на не подалеку од 60км од својот дом. Оваа мала, дива област, која до тогаш мисли дека добро ја познава, му дава одлично искуство!

Партнери

Поддржано од

Член на: